HoseAssembler

HoseAssembler fra Rasm. Holbeck A/S er den første slangesamler applikation på markedet. HoseAssembler giver dig mulighed for selv at konstruere hydraulikslanger eller sammensætte hydraulik konstruktioner efter behov.

Slut med spildtid

Nu er det slut med kostbar spildtid, fordi en hydraulikslange har mistet pusten midt i en omkostningstung opgave. Med vores hydraulikslange designer, gør vi det til en leg at konfigurere hydraulik og bestille den ønskede hydraulik konstruktion - til lynhurtig levering.

Teknik og tryghed

En tryg finesse er, at vores hydraulikslange-samler kun tillader, at der vælges mellem matchende komponenter. HoseAssembler fjerner ganske enkelt alle overflødige muligheder, efterhånden som komponenternes egenskaber vælges. På den måde kan du være 100 % sikker på, at den samlede bestilling er teknisk mulig.

Service i højsædet

Konfigurering af hydraulikslanger og bestilling sker på en og samme platform og i samme selvbetjente arbejdsgang. Opretter du et login, gemmer systemet automatisk dine konfigurationer, og du kan nemt finde dem via min konto. Webbutikken er åben 24 timer i døgnet, hvilket fremmer ekspeditionen og dermed leveringshastigheden. Desuden er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat.


.

HoseAssembler

Rasm. Holbeck nye og unikke SlangeDesigner

Ny

HoseAssembler, kan bruges til at bestille en slangesammensætning efter eget valg. Du kan definere alt fra slangens maks arbejdstryk, til vinklen på fittingen.

Unik

HoseAssembler er helt nyt og unikt, da der ikke findes andre af sin slags. Sammensæt din hydraulikslange helt efter eget valg og mindst risiko for at bestille forkerte varer som ikke passer sammen.

HoseAssembler regner f.eks. selv ud hvilke fittings passer til en valgt slange eller slangens diameter.

Prøv vores unikke HoseAssembler, det er nemt og hurtigt

.