Om Produkterne

Hydraulikken.dk tilbyder et bredt og dybt sortiment af hydraulikfittings, Parker OnePiece slangefittings, Parker No-Skive hydraulikslange og pneumatik produkter. Herudover tilbydes og lagerføres ligeledes et bredt udvalg af relaterede produkter. Se nedenstående for oversigtsbeskrivelse af vort vareprogram:

Hydraulikslanger og hydraulik slangefittings.

Indenfor hydraulikslanger tilbyder vi et stort udvalg af bla. No-Skive højtryks og mellemtryks hydraulikslanger fra Parker. Det lagerførte hydraulik slangeprogram omfatter gummislanger, teflonslanger/PTFE slanger, bælgslanger (stålfletslanger) i slangestørrelser fra 3/16 til 2”. Indenfor hydraulik slangefittings tilbyder vi et stort program af bla. Parkers OnePiece slangekoblinger, der lagerføres bredt med enten DIN, BSP, JIC, SAE Flange eller O-Lok fittingsende.

Hydraulik rørfittigs og adaptors

Hydraulik rørfittigs og adaptors lagerføres bredt både inden for bla. Ermeto DIN fittings, O-Lok, Tripple Lok og flangekoblinger.
Hydraulikrør lagerføres som galvaniserede, sorte og rustfrie (SS). Hydraulikrør leveres fra Parker og kan, efter kundens ønske leveres med certifikat. Hydraulik rørene har alle en fast længde på 6 meter, hvilket ofte er en fordel i forbindelse med projektering. Rørene er afproppet og afrenset. Vi er centrallager for DJ (Dansk Jerncentral), hvilket medfører at vi repræsenterer et stort lagerført program.

Pneumatik og luftbehandlingstilbehør.

Pneumatikfittings og pneumatikventiler, samt luftbehandlingsudstyr leveres fra Parker. Luftslangefittings, blæsepistoler og Luftkoblinger leveres fra Flowconcept. Der lagerføres et bredt program af push-in fittings, samt et repræsentativt udsnit af ventiler og luftbehandlingsudstyr.

Malerslange og malerslangefitting

Malerslange og malerslangefittings lagerføres i mindre omfang, men bestilles ofte ved specifik ordre. Vi samarbejder med førende leverandører på markedet og leverer i dag malerslange til krævende opgaver.

Renseslanger og fittings.

Renseslanger leveres i ønskede længder.

Industrislanger og fittings.

Vi leverer et bredt udsnit af industrislanger til næsten alle formål. Vi samarbejder med førende leverandører på markedet, bla. har Parker et bredt program indenfor Industrislanger.

Værktøj og maskiner.

Vi leverer et bredt udsnit af maskiner til produktion af hydraulikslanger og bearbejdning af hydraulikrør. Her kan bla. nævnes den populære slangepresse ”Karrykrimp” fra Parker, der i øvrigt lagerføres.

Værkstedsindretning.

Vi leverer et bredt udsnit af produkter til indretning af værksted, herunder arbejdsborde, lagerreoler, boltereoler, slangerulle reoler etc.

Olie og smøremidler.

Vi er lagerførende med hydraulikolie, både i dunke og i tønder, men har også motorolie, herudover leverer vi et bredt udvalg af smøremidler fra GULF.
Miljøprodukter til bla. opsugning af olie lagerføres, bla. som olieopsugningsgranulat, opsugningsmåtter og opsugningsstrømper.
Hygiejneprodukter som industri håndrensemidler og cremer lagerføres.