Odense, den 9. januar, 2024

Hymatik bliver ny parker distributør af elektromekanik i Danmark

Hymatik, en ledende Parker forhandler og ParkerStore inden for hydraulik, pneumatik, instrumentering og filtre, har fornøjelsen af at annoncere et nyt og strategisk samarbejde med Parker Hannifin som værende ny distributør af elektromekanik i Danmark. Som officiel distributør af Parker elektromekaniske produkter i Danmark, styrker Hymatik sit engagement i at levere kvalitetsløsninger til automatisering, maskinbyggeri og relaterede industrier.

Det nye år bringer spændende nyheder, og i Hymatik er vi stolte over at kunne præsentere elektromekanik som en del af vores produktprogram der i forvejen indeholder slanger, fittings, rør, lynkoblinger, ventiler, filtre, cylindre, pumper mm. Dette åbner op for en bred vifte af produkter, der imødekommer behovene inden for automatisering og maskinteknik.

Udforsk vores elektromekaniske sortiment i vores kataloger her

Vores elektromekaniske sortiment omfatter servomotorer, servodrives, lineære aktuatorer og lineære føringer med tandrem og spindel. Disse komponenter udgør hjørnestenen i elektromekaniske systemer, der kræves i brancher, hvor præcis positionering, hastigheds- og momentkontrol er afgørende.

Vil I vide mere? Kontakt os!

For yderligere information eller spørgsmål vedrørende vores elektromekaniske sortiment, er I velkomne til at kontakte salgsingeniør Jesper Beiskjær på mail JAB@hymatik.com eller mobil: 4412 7409.

Vi ser frem til at styrke samarbejdet og levere innovative elektromekaniske løsninger til vores kunder.

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27a
5250 Odense SV
Mail: ps@hymatik.com
Tlf: 6312 8300